Blitz | Kliko dhe Informohu

Blitz-Tech

Të gjitha bebet europiane me mikroçip nga dhjetori 2016

    Të gjitha bebet europiane me mikroçip nga dhjetori 2016

Ky është një informacion mjaft shqetësues dhe shumica  do të befasohen. Nga dhjetori i viti 2016 çdo foshnje e porsalindur do të ketë një mikroçip. Kjo do të thotë se

Lexo me Shume

Çfarë është koha dhe pse vazhdon të qarkullojë?

    Çfarë është koha dhe pse vazhdon të qarkullojë?

Imagjinoni sikur koha të kthehej prapa. Njerëzit do të rriteshin duke u bërë më të rinj në vend që të bëhen të vjetër dhe, pas një jete të gjatë e

Lexo me Shume