Blitz

 Breaking News

Ju që ju del Instastory me pika: Të njëjtën gjë mund ta bëni dhe në Facebook, me 1 “click” të vetëm

Ju që ju del Instastory me pika: Të njëjtën gjë mund ta bëni dhe në Facebook, me 1 “click” të vetëm
October 05
21:38 2017

Tashmë story-t e Instagramit mund t’i ngarkoni edhe në Facebook.

Karakteristika e fundit e Instagramit i publikon direkt të gjitha story-t tuaja në aplikacionin Facebook. Kjo veçori vendos fotot në krye të dy aplikacioneve njëkohësisht përmes një butoni të vetëm, shkrepje të cilat do të jenë të vlefshme për 24 orët e ardhshme.

Nëse keni bërë një foto dhe dëshironi ta ndani me ndjekësit tuaj keni disa opsione; vetëm me miqtë e Instagramit, në Instadirect ose në storyn e Instagramit dhe Facebookut njëkohësisht. Kjo gjë ju lehtëson shumë kohë dhe punë sidomos personave që janë shumë aktivë në rrjete sociale. Me siguri që shumë prej jush do e pëlqejnë këtë tipar të ri!/Blitz.al/

Share