Blitz

 Breaking News

Iphone i kuq, rezistent ndaj zjarrit

Iphone i kuq, rezistent ndaj zjarrit
March 27
11:40 2017

Prej kohësh flitet se kompanitë e telefonave kanë pasur probleme me shpërthimin e aparateve, megjithatë ka edhe disa telefona të cilët kanë një rezistencë të madhe ndaj zjarrit. Kohët e fundit, gjiganti i telefonave ka prezantuar aparatet Iphone 7 dhe Iphone 7 plus  në ngjyrë të kuq flakë.

Në një video të ngarkuar në Youtube, një djalë ka testuar rezistencën e këtij aparati nga zjarri duke e mbajtur në flakë për 7 sekonda. Pas lyerjes me benzinë dhe ndezjes telefoni duket se ia ka dalë të punojë më së miri edhe pasi janë shuar flakët. Kujtojmë se “Apple” të gjitha të ardhurat që do të mblidhen nga shitjet do t’i shfrytëzojnë në kuadër të një misioni për gjetjen e kurës për HIV  AIDS./Blitz.al/

Share