Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Çfarë duhet të fshini nga Iphone për të krijuar më shumë hapësirë bosh?

Çfarë duhet të fshini nga Iphone për të krijuar më shumë hapësirë bosh?
August 11
19:03 2016

Dëshironi që të shkarkoni një App të ri, por në ekranin tuaj të Iphone-it ju del “Storage Almost full” që do të thotë që ju nuk keni më hapësirë në telefon. Për të shkarkuar diçka duhet të fshini një gjë tjetër më parë. Por ju nuk doni të fshini pasi keni gjëra të rëndësishme. Atëherë shikoni më poshtë se si duhet të veproni.

  1. Kontrolloni sa hapësirë keni

Përpara se të shkarkoni një App kontrolloni hapësirën boshe që keni në Iphone. Shkoni te Settings-General-Usage-Manage Storage.

  1. Lini hapësirë duke fshirë foto apo mesazhe

Ju duhet të dini që në Iphone zënë vend edhe mesazhet, fotot, thirrjet, historiku në Safari (për të fshirë historikun në Safari shkoni në General-Safari-Clear History).

  1. Regjistroni fotot në mënyra të tjera

Fotot zënë shumë vend. Në qoftë se doni t’i ruani ato hidhini në aplikacione si Google app dhe kjo do t’ju ndihmojë që të mos i humbni ato.

  1. Mbyllni njoftimet

Njoftimet që ju vijnë nga aplikacionet apo lojërat zënë hapësirën, kështu që mbyllini ato duke i bërë “Turn Off” dhe kështu do të keni hapësirën që ju duhet. /Blitz.al/

Etiketimet
Shperndaje