Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 aplikacionet pa pagesë që do t’jua lehtësojnë jetën

April 25
19:09 2016

1. Tab (për iOS dhe Android) – “lexon” faturat tuaja

1. Tab (për iOS dhe Android) – “lexon” faturat tuaja
Picture 1 of 5

Ju ka rastisur ndonjëherë që fatura në restorantin ju keni drekuar të jetë e çuditshme, aq sa nuk mund të dalloni totalin që duhet të paguani? Atëherë, shkarkoni aplikacionin “Tab”. Në fillim fotografoni faturën, pastaj programi analizon vetë të gjithë faturën duke e strukturuar në atë mënyrë që ta keni shumë të lehtë edhe ta ndani, nëse jeni disa persona që do ta paguani shumën përfundimtare.

Sa më shumë kalon koha dhe përsoset teknologjia, aq më funksionalë bëhen aparatet celularë në jetën tonë. Por me përdorimin e tyre është rritur gjithashtu edhe nevoja për sa më shumë aplikacione që të mund t’i shkarkojmë lehtësisht dhe t’i përdorim po ashtu lehtësisht. Për këtë arsye janë zgjedhur këto 5 aplikacione që ndoshta nuk e dini që ekzistojnë, por që do t’jua bëjnë jetën më të lehtë dhe gjithashtu janë pa pagesë.

Komento
Etiketimet
Shperndaje