Blitz

 Breaking News

(Video) Shkenca përparon! Tashmë edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës

(Video) Shkenca përparon! Tashmë edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës
May 14
18:20 2018

Teksa nënat janë në pritje të ëmbël kalojnë momente mjaft emocionuese sidomos kur  ndjejnë lëvizjet e foshnjës në barkun e tyre. Kjo është një ndjesi aq e bukur saqë shkenca ka vendosur që të njëjtën gjë të ndjejnë edhe baballarët.

Së fundmi është shpikur një rrip të cilin e vendos nëna dhe babai. Në momentin që foshnja shkelmon ky rrip i jep sinjalin babait, i cili ndjen të njëjtën gjë si nëna.

Kjo është një arritje mjaft e veçantë, për më shumë detaje mund të ndiqni videon:

Share