Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Urra! Së shpejti, kush do të shikojë video porno do të paguhet…

Urra! Së shpejti, kush do të shikojë video porno do të paguhet…
December 07
23:00 2017

Çdo muaj pothuajse 450 milionë përdorues lidhen në internet për të naviguar në sitet pornografike. Sipas të dhënave, 30% e datave të përdorura shkojnë për faqet “me pullë të kuqe”.

Pjesa më e madhe e tyre është falas dhe mund të futesh pa shpenzuar asgjë. Fantastike apo jo? Por duke nisur nga 2018-a, të ndjekësh faqet pornografike jo vetëm që do të jetë falas, por mund të fitoni edhe para.

Kjo iniciativë në fakt do të merret nga një platformë amerikane “Vice.org”. Sistemi do të krijojë një monedhë virtuale duke përdorur fuqinë informatike të kompjuterit, të lidhur me faqet e filmave për të rritur. “Vice.org” do të përdorë një tip të veçantë të blockchain për të siguruar Vice media Tokens (monedhat virtuale). Pra, sa më shumë të qëndrosh duke parë video porno, aq më shumë produkte tokens do të vijnë dhe kështu arrihet në konceptin revolucionar të shpërndarjes së të ardhurave.

Në fakt, kjo mënyrë do të ishte e mirë të përdorej edhe në lidhje me programe të tjera, sepse të gjithë përdoruesit e internetit mund të përfitonin diçka. /BLitz.al/

Komento
Shperndaje