Blitz

 Breaking News

Si qeni, edhe i zoti

Si qeni, edhe i zoti
December 02
14:17 2016

Është një rast i rrallë që ka fituar tepër popullaritet së fundmi në Instagram e jo vetëm.

Topher Brophy dhe qeni i tij Rosenberg janë cilësuar si 2 pika uji, për shkak të ngjashmërisë së jashtme e përshtatjes së Topher me pamjen e kafshës së tij shtëpiake.

Gjithashtu Topher ka filluar e vesh qenin e tij me të njëjtat veshje si veten e vet, duke u kthyer në 2 personazhe simpatike.

Madje edhe pozat e tyre në fotografitë që publikojnë janë identike. /Blitz.al/

qeni-1

qeni-2

qeni-3

qeni-4

qeni-5

qeni-6

qeni-7

 

Share