Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Shenjat që tregojnë se ai ju do seriozisht, edhe pse e ka të vështirë ta thotë me fjalë

Shenjat që tregojnë se ai ju do seriozisht, edhe pse e ka të vështirë ta thotë me fjalë
January 06
17:19 2017

Ju mendoni se kur dikush dashuron duhet ta thotë me zë të lartë apo ajo? Në fakt, kjo është mënyra më e lehtë, por duke qenë se jetojmë në një botë diverse ka disa njerëz që e kanë më të vështirë ta shprehin dashurinë sesa pjesa tjetër. Megjithatë, sidoqoftë karakteri juaj, është e pamundur që ju të mos shpreheni. Pra, nëse nuk shpreheni me fjalë, me shumë mundësi shpreheni me vepra. Nëse partneri juaj bën këto veprime, me siguri ai ju do të shumë, edhe pse e ka të vështirë ta thotë me fjalë.

 1. Ai përpiqet që ditët e këqija t’jua kthejë në të mira.
 2. Ai mban mend detaje nga ato që keni thënë.
 3. Ai kërkon të dijë imtësisht mbi ditën tuaj.
 4. Ai ju flet rregullisht.
 5. Ai bën gjeste të vogla që përkthehen në përkujdesje.
 6. Ai vendos këngët e juaja të preferuara në makinë.
 7. Ai ju bën pyetje sepse do të dijë më shumë për ju.
 8. Ai ju prek vazhdimisht dorën.
 9. Ai mban mend datat e juaja të rëndësishme.
 10. Ai përpiqet që shoqëria dhe familja juaj ta pëlqejnë.
 11. Ai ka kohë për ju.
 1. Ai ju teston vazhdimisht.
 2. Ai tregon hapur se çfarë i pëlqen te ju.
 3. Ai është personi i parë dhe i fundit me të cilin flisni gjatë ditës.
 4. Ai nuk ka frikë të kërkojë falje.

/Blitz.al/

Shperndaje