Blitz

 Breaking News

Sërish probleme, Instagrami vjedh të dhënat e mijëra përdoruesve

Sërish probleme, Instagrami vjedh të dhënat e mijëra përdoruesve
August 08
09:07 2019

Një partner i besueshëm i marketingut të Facebook dhe Instagram Hyp3r  ka vjedhur në mënyrë të fshehtë të dhënat e mijëra përdoruesve. Ata kanë siguruar të dhënat personale, vendodhjen dhe detaje të tjera.

Pas përhapjes së lajmit Instagram ka shkëputur marrëdhëniet me partnerët dhe do ti çojnë në gjyq.

“Veprimet e HYP3R nuk u sanksionuan, por ata shkelnin politikat tona. Si rezultat, ne i kemi hequr nga platforma jonë. Ne kemi bërë gjithashtu një ndryshim të produktit që duhet të ndihmojë në parandalimin e kompanive të tjera që të marrin të dhënat e vendndodhjes në këtë mënyrë”-ka deklaruar zëdhënsi i Instagram./blitz.al

Share