Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Psikologët e thanë: Kjo është gjëja që meshkujt duan më shumë se seksi!

Psikologët e thanë: Kjo është gjëja që meshkujt duan më shumë se seksi!
April 08
16:17 2018

Shumë prej jush që e lexuan titullin me shumë siguri kanë menduar se është një gënjeshtër sepse mendojnë se meshkujt nuk vënë asgjë tjetër para seksit. Eh, e vërtetë… por nëse ka një gjë që e tejkalon këtë dëshirë, vlen për t’u debatuar.

Por, e keni menduar ndonjëherë pse djemtë e duan kaq shumë seksin? [Ok, përveç faktit që është një veprimtaritë më të mira që njerëzit mund të bëjnë dhe të bën të ndihesh jashtëzakonisht mirë]

E keni menduar ndonjëherë që kjjo është mënyra më e mirë që meshkujt të shprehin ndjenjat e tyre?
Sepse na duhet të pranojmë që ata [meshkujt] nuk janë dhe aq të zotë për të shprehur ndjenjat e tyre

hapur… kështu që mënyra më e mirë për ta bërë këtë është seksi, prandaj janë ata më të mirët në shtrat.
Shumë ekspertë të psikologjisë në universitetet amerikane besojnë që akti seksual është mjeti me të cilën meshkujt shprehin më së miri atë që ndjejnë… por fatkeqësisht kjo është kthyer në një stereotip që i bën më pak tërheqës te femrat.

Dhe po, sipas psikologëve, nmeshkujt preferojnë diçka më shumë se seksi dhe ajo është të dhënurit e marrja e ndjenjave!

Nga ana tjetër, femrat e kanë më të lehtë të shprehin ndjenjat e tyre dhe çfarë kanë në zemër, kështu që nuk e konsiderojnë seksin opsionin e vetëm për të bërë këtë gjë.

Kështu vajza, kur refuzoni partnerin sepse mendoni se dëshiron vetëm t’ju heqë pantallonat… epo urime, sapo i keni hequr vetes mundësinë të jeni më të afërt me ta dhe të shihni një anë të tij që nuk do ta keni mundësinë ta shihni e veshur.

Ndonjëherë gjërat nuk janë ashtu siç duket… dhe meshkujt nuk duan të kryejnë marrëdhënie seksuale vetëm për të marrë atë që ata dëshirojnë. Ata duan edhe t’ju japin ët gjitha ndjenjat që ata kanë brenda. /Blitz.al/

Share