Blitz

 Breaking News

Pse vajzat bëjnë kurorën tatuazh?

Pse vajzat bëjnë kurorën tatuazh?
August 20
15:41 2016

Vajzat kohët e fundit janë duke bërë tatuazhe kurora. Ky tatuazh po kthehet në trend.

Vajzat e bëjnë kurorën tatuazh, sepse ajo simbolizon mbretëreshën. Ato e bëjnë si një rikujtim për veten se janë mbretëresha dhe meritojnë të trajtohen si të tilla.

Kurora është një ide shumë e bukur, sepse ju inkurajon të dashuroni veten, ju kujton që gjithmonë jeni të lavdishme dhe  askush nuk mund t’ju lëndojë ose nënvlerësojë./Blitz.al/

Share