Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Po ju e dini kuptimin seksual të këtyre emoj-ve?

Po ju e dini kuptimin seksual të këtyre emoj-ve?
April 19
18:32 2016

 

Jimmy Kimmel ka  intervistuar në rrugë njerëz të moshave të ndryshme, të cilët i ka pyetur për kuptimin e disa emoj-ve. Ai u ka treguar emoj-i të ndryshme dhe njerëzit kanë shprehur idetë e tyre të arta. Në momentin që shihnin emoj-in, shumicës të kalimtarëve u shkonte mendja te penisi, vagina, seksi. Por kishte edhe nga ata kalimtarë që fillonin të bënin listën e frutave. Këto ishin mendimet e para, pavarësisht asaj që tregonin këto emoj-i. Në galeri do të shikoni disa prej kuptimeve seksuale që marrin këto emoj-i.

 

Komento
Etiketimet
Shperndaje