Blitz

 Breaking News

Për 40 vite motrat bën foto çdo vit në të njëjtin vend për të parë në fund si i ndryshoi jeta

Për 40 vite motrat bën foto çdo vit në të njëjtin vend për të parë në fund si i ndryshoi jeta
August 10
12:44 2019

Në 1975, Nicholas Nixon filloi një seri fotografish vjetore të katër motrave që kanë shtrirë 43 vjet të jetës së tyre – deri më sot. Seriali i Nixon është më shumë se një rekord për albumin familjar dhe tregon ndryshimet që pëson njeriu jo vetëm nga mosha por edhe mënyra e jetesës dhe bashkëjetesa me njerëzit më të dashur. Për 43 vite në të njëjtin vend motrat Brown nuk e thyen ritualin.

Fotoja e parë e motrave Brown  us hkrep në 1975, New Canaan, Connecticut. Nga e majta në të djathtë është Heather 23 vjeç, Mimi 15 vjeç, Bebe 25 vjeç dhe Laurie  21 vjeç.

Koleksioni i fotografive bardh e zi është ekspozuar në shumë galeri dhe muze dhe është botuar si një libër./Blitz.al/

Share