Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Pasi të shihni galerinë, do të mendoheni dy herë para se të shpërndani fotot tuaja

April 03
16:20 2016

Fotografitë janë pasioni më i përhapur i ditëve të sotme. Të gjithëve na pëlqen të shpërndajmë foto në rrjetet sociale, si Facebook, Instagram e Snapchat. Por ndonjëherë ndodh gafa që fatkeqësisht na ndodh ta kuptojmë vonë e që bie në sy  vetëm në një mënyrë, nga detajet. Ndoshta një fytyrë që nuk duhej të ishte aty, pozicioni i keq i të qëndruarit apo diçka e sfondit mund të ketë prishur atë që ti e quaje deri pak më parë foto ideale. Por imagjinoni ç’mund të ndodhë nëse nuk e kuptoni dhe fotoja juaj shpërndahet gjithandej, pavarësisht se ju e zhdukni nga profili juaj! Kështu që kini mendjen, shihini mirë detajet e sfondit, ndryshe mund të ndodhë të turpëroheni! Hidhini një sy galerisë dhe shihni fotot më qesharake dhe të çuditshme që mund të jenë postuar ndonjëherë, që përveçse mund të të bëjnë të qeshësh, të zhvillojnë edhe fantazinë.

Etiketimet
Shperndaje