Blitz

 Breaking News

Nuk ju zë gjumi në darkë? Ndiqni këto 12 këshilla

April 26
10:37 2016

1. Fikni çdo aparat elektronik.

1. Fikni çdo aparat elektronik.
Picture 1 of 12

Të gjithë e dimë sekretin e një dite të mbarë: duhet bërë një gjumë i mirë. Megjithatë, 1/4 e moshës mesatare në botë pranon se nuk bën gjumë mjaftueshëm. Nuk është çështje kohe, thjesht shumë njerëz e kanë të vështirë si proces. Në një studim në SHBA është bërë me dije se 6-10% e  popullsisë vuan nga pagjumësia, që ka efekt të menjëhershëm edhe në produktivitetin e tyre. Mbani mend se pagjumësia kronike shkakton direkt gabime në punë, ndryshime humori si dhe sëmundje kronike, mes të cilave  edhe depresioni.

Shfletoni galerinë për të mësuar 12 sekrete shumë efektive që do t’ju bëjnë të flini më herët se zakonisht dhe në mëngjes të jeni të freskët mjaftueshëm për të nisur një ditë të re.

Tags
Share