Blitz

 Breaking News

Nëse shikoni këto shenja në marrëdhënien tuaj, ai nuk e ka seriozisht me ju!

Nëse shikoni këto shenja në marrëdhënien tuaj, ai nuk e ka seriozisht me ju!
August 10
13:07 2017

Keni dyshime rreth marrëdhënies tuaj me partnerin? Dyshoni se për të nuk jeni gjithnjë zgjedhja e parë, por një opsion si shumë të tjerë? Këto janë 5 shenjat që ju qartësojnë dyshimet që keni në kokë:

  • Ata nuk ju marrin me vete në evente të veçanta

Do të mund të kuptoni që jeni thjesht një opsion dhe jo zgjedhje e parë në momentet kur partneri nuk ju fton ta shoqëroni për raste të veçanta, si festa apo dasma.

  • Shpeshherë ata ju shmangin

Planet e tyre mund të jenë nxitje e momentit, por edhe në qoftë se keni rënë dakord për një plan të ardhshëm ata mund të ndërrojnë mendje. Kjo tregon se kanë gjetur dikë ose diçka më interesante për të kaluar kohën e tyre.

  • Jua vonojnë përgjigjen me sms për orë ose edhe disa ditë

Është e vërtetë që ndodh që një mesazh si përgjigje edhe mund të vonohet pak, por në qoftë se për partnerin tuaj jeni prioritet, vini e para në listën e gjërave me rëndësi, atëherë përgjigjja duhet të vijë në momentin e duhur.

  • Përkushtoheni në maksimum, por…

Ndërkohë që ju thurni plane, përkushtoheni në maksimum, investoni të gjitha energjitë e mundshme, ata tregohen indiferentë, të tërhequr… Kjo me siguri nuk është një shenjë e mirë, apo jo?

  • Ju akuzojnë se kujdeseni shumë për veten

Ky është një ndër problemet më të mëdha. Kur i kushtoni vëmendje vetes tuaj, kur arrini diçka në karrierë, ndodh t’ju akuzojnë për egoiste, që mendoni vetëm për veten. Këshilla më e mirë për këtë? Lërini të vazhdojnë rrugën e tyre, fshini numrin e telefonit, harrojini…/Blitz.al/

 

Share