Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Kujdes me këto fjalë në takimin e parë! Ndonjëherë sinqeriteti të çon drejt humbjes

Kujdes me këto fjalë në takimin e parë! Ndonjëherë sinqeriteti të çon drejt humbjes
December 31
17:12 2018

Kur takoni dikë për herë të parë duhet të jeni shumë të kujdesshëm nëse dëshironi që të ketë një takim të dytë mes jush.. Ka disa gjëra që në asnjë mënyrë nuk duhet të thuhen në takimin e parë. Kur bëhet fjalë për një njohje të re mos u tregoni të sinqertë më shumë sesa duhet. Më poshtë do të gjeni 10 shprehjet e zakonshme që përdoren nga femrat dhe meshkujt të cilat nuk duhet kurrsesi ti shqiptoni  sepse ju sigurojmë se nëse përdoren ke humbur gjithçka që në takimin e parë.

  1. Unë po e bëj këtë për të bërë ish-të dashurin xheloz.
  2. Unë kam një të dashur.
  3. Jam gati për të krijuar familje.
  4. Dëshiroj të kem fëmijë.
  5. Të gjitha lidhjet e mia kanë dështuar dhe nuk e kuptoj pse ndodh kjo.
  6. Unë nuk jam si meshkujt/femrat e tjerë/a.
  7. Sinqerisht, në qoftë se je i /e varfër duhet të kërkosh një punë më të mirë.
  8. Unë them çfarë dua dhe nuk më intereson në qoftë se habitesh.
  9. I urrej kafshët. Në qoftë se e ke një të tillë nuk dua të dëgjoj për të.
  10. Mua nuk më pëlqejnë lojërat, kërkoj lidhje serioze

/Blitz.al/

Share