Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Kjo është kompania më e mirë në botë, për të punuar…

Kjo është kompania më e mirë në botë, për të punuar…
October 27
20:01 2016

Google konfirmohet si vendi më i mirë për të punuar.

Për të katërtin vit radhazi, kompania shumëkombëshe kryeson klasifikimin e kryer nga ‘Great Place to Work’.

Në vendin e dytë renditet SAS Institute, e ndjekur nga W. L. Gore & Associates, e më pas Dell.

Po t’i hedhësh një sy emrave të listuar vihet re dominimi i kompanive teknologjike, edhe pse mungojnë emra të mëdhenj si Facebook apo Apple.

Më poshtë shihni klasifikimin e 25 kompanive, puna në të cilat është vërtetë një ‘kënaqësi’. /Blitz.al/

 

KOMPANIA                       PUNONJËSIT

1) Google                                 56.300

2) SAS Institute                       13.741

3) W. L. Gore & Associates    10.428

4) Dell                                     70.000

5) Daimler Financial Service   8.388

6) NetApp                               12.774

7) Adecco                                35.000

8) Autodesk                              8.376

9) Belcorp                                 8.558

10) Falabella                          103.000

11) Hyatt                                96.627

12) Mars                                 74.568

13) Accor                              143.004

14) Cisco                                70.000

15) Cadence Design Systems    6.167

16) Atento                            150.000

17) Hilton                             148.397

18) Scotiabank                       86.665

19) Diageo                             33.000

20) S. C. Johnson                   13.000

21) EY                                 205.627

22) Adobe                              12.914

23) Monsanto                        21.072

24) 3M                                  89.753

25) American Express          52.412

Shperndaje