Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Këto gjëra mund të shkatërrojnë marrëdhënien tuaj. Ja çfarë nuk duhet t’i thoni partnerit…

Këto gjëra mund të shkatërrojnë marrëdhënien tuaj. Ja çfarë nuk duhet t’i thoni partnerit…
October 17
17:46 2016

Femrat duhet të dinë se kur janë në një marrëdhënie disa gjëra nuk duhet t’ua thonë partnerëve ashtu siç i mendojnë. Pavarësisht se ato janë pro barazisë gjinore duhet të jenë të vetëdijshme për privilegjet e tyre.

Kur i trajtoni partnerët sikur i keni nën veten tuaj dijeni se po shkatërroni marrëdhënien tuaj. Më poshtë do të gjeni disa prej gjërave që nuk duhet t’ia thoni partnerit për të mos rrezikuar marrëdhënien.

  • Mos luaj me kartën e fundit të një gruaje.

Kjo fjali tregon mosrespektim dhe përpjekje për të fituar pozitë.

  • Por ti the “Në rregull”!

“Në rregull” përdoret edhe për të dalë nga situata, kështu që jo gjithmonë merret si e mirëqenë.

  • Kjo gjë nuk do të ndodhte në qoftë se do të kishe marrë masa!

Ju nuk duhet të fajësoni partnerin sepse duhet të dini se çdo gjë ndodh për një arsye të caktuar.

  • Je si vajza në këtë marrëdhënie!

Duke e trajtuar në këtë mënyrë i tregoni atij se është i pafuqishëm dhe që ju keni pushtet të plotë mbi të.

  • Do të dukeshe më mirë nëse…

Ju duhet të respektoni autonominë e partnerëve duke mos u kërkuar  me ngulm që të ndryshojnë./Blitz.al/

Komento
Shperndaje