Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Këshillat se si ta ktheni jetesën vetëm në një eksperiencë të mrekullueshme

May 31
11:22 2016

1. Mos kini frikë

1. Mos kini frikë
Picture 1 of 10

Një nga faktorët që ndikon shumë kur jetoni vetëm është frika. Çdo zhurmë e mundshme apo çdo tingull i çuditshëm ju bën të keni frikë. Hijet janë gjithashtu një tjetër element frike. Mos u fiksoni tek to! Kujtoni se dera është e mbyllur dhe askush nuk mund t’ju ngacmojë për aq kohë sa jeni siguruar.

Në momentin që vendosni të jetoni vetëm apo kushtet ju bëjnë të jetoni vetëm, me siguri mendoni dy gjëra: kjo ose do të jetë një eksperiencë magjike ose do të jetë eksperienca më e keqe. Ndonjëherë mund të keni një përzierje të të dyja ndjesive. Sidoqoftë, të jetuarit vetëm është një sfidë më vete dhe është normale t’i ndjeni të gjitha llojet e emocioneve.

Fillimisht do të jetë e vështirë, por në fund do të shikoni se do të përfitoni shumë nga kjo eksperiencë. Ja disa këshilla për t’jua bërë më të lehtë këtë ndryshim rrënjësor të jetës suaj.

 

Komento
Shperndaje