Blitz

 Breaking News

Keni vendosur të martoheni? Ja si do të jetë viti i parë i jetesës me të

April 23
13:35 2016

1. Të gjithë pyesin se kur do të bëheni me fëmijë

1. Të gjithë pyesin se kur do të bëheni me fëmijë
Picture 1 of 10

Pa u tretur mirë ushqimi i dasmës së një nate më parë, të afërmit tuaj do të jenë në pritje të lajmit se një fëmijë është duke ardhur së shpejti në familjen tuaj. Kini durim dhe mos u stresoni nga pyetjet e vazhdueshme, merrini me pozitivitet.

Pas ditës së dasmës apo ditës kur dy partnerët vendosin të mbyllin procesin e celebrimit, pas netëve të tëra pa gjumë për shijen e tortës së dasmës dhe dilemës mes shkrimit “Times New Roman” apo “Calibri” në ftesat e mbrëmjes, nis edhe rrugëtimi i një çifti të ri si: Zoti dhe Zonja (dhe një mbiemër). Ja cilat janë disa gjëra të paevitueshme, por të këndshme që ndodhin duke nisur që nga dita e dytë e martesës.

Tags
Share