Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ka 5 lloje të ndryshme vithesh. Zbuloni se si i keni ju…

April 14
12:31 2016

Ka një stil të duhur të brendshmesh për secilën nga këto kategori. Pa marrë parasysh se sa mirë mendoni se e njihni trupin tuaj, ka një shans të mirë se kirurgët mund t’i njohin më mirë se ju të pasmet tuaja. Gjatë karrierës së tij si kirurg, Matthew Schulman nga New York, ka ekzaminuar mbi 50 mijë të pasme nga 35 vende  dhe ka operuar mbi 2 mijë prej tyre.

Dr. Schulman thotë se forma e të pasmeve tuaja përcaktohet nga vendosja e legenit, kockat e kofshëve, sasia e yndyrës që ju keni dhe shpërndarja e saj, madhësia e muskujve themelor gluteal dhe mënyra sesi të pasmet lidhen me kockat e kofshëve. Rezultati janë të pasmet të cilat mund të klasifikohen në kategoritë e mësipërme.

Etiketimet
Shperndaje