Blitz

 Breaking News

Ja si do ta “shkundë” eklipsi hënor jetën tuaj dashurore. Mbahuni fort!

Ja si do ta “shkundë” eklipsi hënor jetën tuaj dashurore. Mbahuni fort!
March 23
20:29 2016

Të mërkurën, 23 mars, ka një eklips hënor tek Peshorja, shenja e partneritetit dhe angazhimit.

Eklipset janë si një lojë këmbyese që sjellin ngjarje të shpejta dhe të papritura. Hëna e plotë mund të sjellë mbyllje të papritura apo manifestime të ngjarjeve të rëndësishme. Këto eklipse hënore kanë tendencë të thërrasin dëshirat e fshehura dhe t’i shfaqin ato. Ju do keni zgjime romantike dhe Kupidi do të jetë në shenjën tuaj.

Këtu janë 7 ndryshimet e habitshme që do të sjellë eklipsi në botën tuaj:

  1. Do të takoni dikë

Eklipsi është në shenjën e Peshores. Do të takoni dikë ose ndoshta njeriun e zemrës dhe nuk do të jetë një takim rastësor, por  do të zhvillohet një bisedë mes jush.

2. Do të qartësoheni se personi me të cilin po dilni është i duhuri.

Ju i doni ata ose nuk i doni, por harroni të vlerësoni cilësitë e qëndrueshme të besnikërisë, stabilitetit dhe pranimit, të cilat janë të vështira për t’u gjetur.

3. Ose ndoshta nuk është i duhuri

Mos gënjeni veten duke u përpjekur ta riktheni përsëri atë. Ky eklips do ta largojë atë në qoftë se nuk është i duhuri.

4. Më në fund do të lëvizni nga një ish-i bezdisshëm.

Hidhërimi apo zemërimi nuk ju lënë të mbyllni një lidhje.  Por eklipsi ka një politikë të zero tolerancës për çdo melodramë në jetën tuaj. Kujtohuni si jeni duke shkatërruar trurin dhe sa jeni lodhur nga këto kujtime, kështu mund të largoheni nga ish-i juaj.

5. Do t’ju ofrohet marrëveshja e shekullit

Peshorja është shenjë që rregullon kontratat. Eklipsi mund të sjellë një raund për një marrëveshje me shpejtësi.  Ju mund të ndiheni të nxituar që po nënshkruani në përputhje me pikat, por pyetjet e shumta mund ta prishin këtë kontratë.

6. Papritmas do t’ju kthehet një marrëveshje

Çdo gjë është e paparashikueshme. Ju mendoni se arritët marrëveshjen që donit por papritur ajo u prish. Do t’ju duhet ndihma e një avokati në qoftë se e keni nënshkruar marrëveshjen pak më parë.

7. Do të merrni një paraqitje të hijes tuaj

Gjatë një eklipsi hënor, toka është mes Diellit dhe Hënës. Ne mund të shohim hijen e tokës të ngjyrosur nga hijet e Hënës. Ajo që ne mund të zbulojmë për veten dhe të tjerët gjatë eklipsit hënor  mund të jetë një ilaç i hidhur. Kjo është një mundësi për të fituar qartësinë se ku kemi akoma hapësirë.

Tags
Share