Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Ja rezultati nëse ekspozoheni më shumë seç duhet ndaj diellit

May 11
19:22 2016

Me ardhjen e verës, pushimet dhe deti janë fjalët kryesore që na vijnë ndërmend. Disa prej nesh i kanë planifikuar ato dhe kanë rezervuar hotelin  më parë, kanë blerë rrobat e banjës, kremin  kundër diellit e gjithë çfarë u duhet. Një trup me ngjyrë gjithnjë duket seksi e ndoshta ky është qëllimi kryesor i shumë femrave gjatë verës. Por jo gjithçka mund të shkojë aq mirë. Ekspozimi më shumë seç duhet në diell mund të çojë në rezultate të tjera dhe të dhimbshme, sidomos në rastet kur qoftë edhe për pak harroni të lyheni me locionin kundër skuqjes. Shfletoni galerinë dhe shihni se çfarë mund t’ju ndodhë nëse ekspozoheni shumë në diell.

Share