Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ja gjërat që askush nuk jua thotë për shtatzëninë e dytë

May 26
18:12 2016

1. Do të kujtoheni që jeni shtatzënë në hyrje të javës së 37-të

1. Do të kujtoheni që jeni shtatzënë në hyrje të javës së 37-të
Picture 1 of 10

Në shtatzëninë e parë jeni shumë të kujdesshme për të gjitha detajet. Mbani kalendarë të veçantë për të gjitha simptomat e shtatzënisë, bëni gati rrobat e maternitetit që 3-4 muaj përpara dhe shumë përgatitje të këtij lloji. Ndërkohë që në shtatzëninë e dytë do ta merrni shumë më lehtë të gjithë rrugëtimin, duke mos e vrarë shumë mendjen për të tilla detaje, por thjesht do të përpiqeni të kaloni në mënyrë sa më të qetë shtatzëninë.

Jeni duke planifikuar për të pasur një fëmijë të dytë dhe të gjithë janë duke ju këshilluar për gjithçka? Në fakt, mëmësia është një dhuratë e madhe, ndaj çdo eksperiencë shtatzënie është unike dhe sigurisht shijohet pa masë. Por jo gjithçka shkon mrekullisht, sidomos kur jeni duke planifikuar një shtatzëni tjetër ndërkohë që fëmija i parë është ende i/e vogël në moshë. Më poshtë ndiqni disa prej gjërave që të gjitha nënat i kalojnë gjatë shtatzënisë së dytë, por rrallë tregohen apo thuhen haptazi.

Komento
Shperndaje