Blitz

 Breaking News

Ja çfarë tregojnë thonjtë për personalitetin tuaj

Ja çfarë tregojnë thonjtë për personalitetin tuaj
March 17
12:51 2016

 

1

Picture 1 of 2

Japonezët janë të famshëm për artin e Feng Shiu-t, sushin dhe kimonot ekstravagante. Por ata njihen edhe për diçka tjetër: japonezët e njohin personalitetin e njeriut duke parë formën e thonjve të tij.  Nëse keni thonj në formë bajameje keni një temperament të qetë, jeni të ndershëm, besnikë dhe të sinqertë. Kjo lloj forme e thoit mund të tregojë se keni imagjinatë. Në qoftë se keni thonj në formë shpate, katrorë dhe të rrumbullakët si vezë apo trekëndësh, jeni një njeri ambicioz por që i mungon aftësia për të punuar në grup. Secila nga format ka veçori të ndryshme dhe tregon anët e forta dhe dobësitë e personalitetit. Në qoftë se dëshironi  të punoni në grup  ju duhet të flisni me manikyristen gjatë ditëve në vijim.

  1. Thonj në formë bajameje: Jeni besnik dhe i sinqertë.
  2. Thonj të gjatë: Jeni romantik me natyrë të butë.
  3. Thonj me anë të gjera: Jeni një teoricien gjaknxehtë.
  4. Thonj në formë katrore: Jeni serioz dhe pragmatist.
  5.  Thonj në formë shpate: Jeni një idealist ambicioz.
  6. Thonj në formë të rrumbullakët si vezë:  Jeni pacifist.
  7.  Thonj në formë trekëndore: Jeni gjeni dhe i ndjeshëm.

 

Share