Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ja çfarë mendojnë femrat për mesazhet e shkëmbyera me partnerët

Ja çfarë mendojnë femrat për mesazhet e shkëmbyera me partnerët
May 16
20:16 2016

Mesazhet që shkëmbehen mes çiftesh janë të panumërta. Por femrat, para se t’u çojnë mesazhe partnerëve të tyre, mendojnë se çfarë do t’u kthejë ai; çfarë kuptimi ka mesazhi i tyre dhe arsyet pse ato nuk ua kthejnë mesazhin.

  1. Ajo kontrollon aktivitetet tuaja në rrjetet sociale dhe e di në qoftë si keni qenë aktiv nuk i ke kthyer  përgjigje. Bëhu gati për “luftë”.
  2. Mos u justifikoni që acaroheni nga mesazhet sepse kuptohet që nuk doni të flisni.
  3. Është alarmante situata kur nuk keni folur prej disa orësh. Sipas saj, diçka ka ndodhur!
  4. Në qoftë se ju i dërgoni mesazhe dhe nuk ju kthen përgjigje do të thotë se nuk do t’ju flasë dhe mos i shkruani më.
  5. Nuk duhet të telefononi kur nuk ju kthejnë përgjigje. Telefononi vetëm në qoftë se është diçka urgjente.
  6. Ajo i adhuron mesazhet e ëmbla që i dërgoni ju kur zgjoheni dhe para se të flini.
  7. Duhet t’i dërgoni i pari mesazh në qoftë se keni mbyllur bisedën më parë.
  8. Mos dërgoni mesazhe në Facebook kur keni numrin e saj.
  9. Në qoftë se jeni i zënë për të folur me mesazhe, shpjegoji asaj arsyen që të mos mendojë për tradhti apo diçka alarmante.
  10. Femrat pëlqejnë mesazhet e bukura ku ju i shprehni dashurinë.
Shperndaje