Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Gratë që bënë ndryshimin e madh në Pakistan!

May 14
19:24 2016

Zahra Afridi

Zahra Afridi
Picture 1 of 9

Zahra drejton kompaninë e saj në projektin e fundit Rock Coffee Café në Islamabad. Ajo gjithashtu është trajnuar në sportin kick-boks, gjë e pazakontë për femrat në Pakistan.

Femrat e guximshme nuk i kanë munguar kurrë historisë, edhe pse kanë qenë gjinia më e paragjykuar. Tashmë motivimi dhe prezenca e tyre ndihet në të gjitha fushat e jetës, saqë ato dhe historitë që vetë kanë përjetuar janë kthyer burim frymëzimi për shumë popuj. Këto gra nga Pakistani janë duke thyer më shumë tabu seç mund të mendoni dhe kjo duhet parë patjetër.

Komento
Shperndaje