Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

(Galeri) Disa kuriozitete që nuk i keni mësuar në shkollë

August 01
12:39 2016

 

Në gjithë vitet e shkollës mësojmë shumë gjëra, por ndonjëherë do të ishte ideale nëse mësuesit do të përpiqeshin që gjithçka që mësohet në teori ta mësonim nëpërmjet demonstrimeve praktike.  Të gjithë e dimë se që çelësi të hapë një derë duhet që dhëmbëzat e tij të përputhen me të derës. Mirëpo çfarë ndodh realisht në brendësi? Njësoj kemi njohuri nga anatomia dhe biologjia se duhen muaj derisa të formohen tiparet e foshnjës brenda barkut të nënës, por si ndodh kjo në të vërtetë? Shfletoni galerinë dhe shihni disa nga situatat për të cilat mund të keni informacion teorik, por që këto GIF-e mund t’ju ndihmojnë të plotësoni kuriozitetin e praktikës./Blitz.al/

Shperndaje