Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Foto familjare që nuk shkuan aq mirë sa duhej

July 18
15:49 2016

Të pozosh për një foto familjare është një nga momentet më të papëlqyera për shumë njerëz. Ndodh që ndonjëherë të gjithë jeni të veshur njësoj, fytyrat dhe pozicionet janë nga më të çuditshmet, por pavarësisht kësaj zgjidhet si një kujtim i një momenti familjar që varet në murin e shtëpisë dhe u tregohet të gjithë mysafirëve. Sigurisht që fotoja bëhet me një qëllim të mirë, por ndonjëherë, sado bukur të përpiqesh të dalësh, është gjithmonë dikush apo diçka e pranishme në atë fotografi që do ta tërheqë vëmendjen. Shfletoni galerinë dhe shihni disa foto familjare që nuk shkuan aq mirë sa duhej.

Shperndaje