Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Evolimi i “selfie”-t

March 21
17:26 2016

“Selfie” ka evoluar shumë shpejt. Vazhdon të jenë epidemi, për shembull “selfie” me gojën si peshk, duke fryrë buzët, trendi i momentit me gojën hapur e shumë të tjera që gjithkush i ka bërë një herë. Më lart gjeni disa nga llojet e “selfie”-ve.

Etiketimet
Shperndaje