Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Çfarë gabimesh bëni që dëmtoni flokët tuaj?

August 12
14:44 2016

I lani shpesh flokët

Picture 1 of 11

Duke i larë çdo ditë flokët tuaj jeni duke i dëmtuar. Duhet të dini çfarë floku keni dhe sa herë duhet t'i lani, sepse duke i larë çdo ditë ju mund t'i shkatërroni, pa e kuptuar këtë. Rekomandohet larja një herë në dy ose tri ditë.

Të gjithë vajzat i dëmtojnë flokët e  tyre duke u përpjekur që t’i rregullojnë ato. Duke i lyer, duke përdorur produkte jo të domosdoshme ju dëmtoni flokët. Por si duhet të kujdeseni për  flokët tuaj? Çfarë duhet të bëni dhe çfarë po bëni gabim? Shfletoni galerinë për të parë disa prej gabimeve që bëni me flokët.

Komento
Etiketimet
Shperndaje