Blitz

 Breaking News

Bukuria e femrës në vende të ndryshme të botës

March 25
18:57 2016

Moskë, Rusi

Moskë, Rusi
Picture 1 of 25

Fotografja rumune Mihaela Noroc ka udhëtuar rreth botës vetëm me një aparat fotografik. Ajo ka fotografuar me qindra femra në vende të ndryshme. Noroc ka filluar projektin e saj “Atlasi i bukurisë”, ku deri tani ka përfshirë 25 shtete. Synimi i saj është të fotografojë bukurinë që simbolizon femrën në vende me kultura të ndryshme.  Bukuria është kudo dhe nuk ka të bëjë me kozmetikën. Ajo që është e bukur është! Në foto shfaqen femrat si simbol i bukurisë duke u bazuar në veshjet dhe traditat e vendeve të tyre. Këto fotografi nuk janë as të modeleve, as të femrave të famshme e të pushtetshme, janë fotot e disa femrave që karakterizohen nga natyralja.

 

Tags
Share