Blitz

 Breaking News

Ai vendos dorën te gjuri yt? Ja çfarë po mendon kur bën këtë veprim

Ai vendos dorën te gjuri yt? Ja çfarë po mendon kur bën këtë veprim
June 07
18:30 2017

Gjuha e trupit dërgon më shumë mesazhe sesa gjuha e folur, por këto mesazhe ose sinjale janë më të vështirat për t’u kuptuar.

Një nga shenjat më të zakonshme është që ai të prekë duke qeshur te supi yt. Me këtë veprim tregon se ti ke filluar t’i interesosh. Ose në qoftë se nuk të prek, ai bën shenja jo verbale që tregojnë se i intereson: luan me flokët e tij ose rregullon rrobat.

Një tjetër shenjë është vendosja e dorës tek gjuri yt. Kjo është një lëvizje më e guximshme sesa prekja e shpatullës pasi kofsha është një pjesë mjaft e ndjeshme tek gratë.  Nëse ai ju prek tek gjuri gjatë bisedës, kërkon të ketë një marrëdhënie me ju.

Kështu që vajza fokusohuni tek veprimet e tij dhe hidhuni në sulm!/Blitz.al/

Share