Blitz

 Breaking News

9 këshilla për të gjetur reçipetat e duhura për ju

April 05
08:40 2016

1. Masni pjesën e poshtme të gjoksit

1. Masni pjesën e poshtme të gjoksit
Picture 1 of 9

Ne shpesh mendojmë se rripat e reçipetave që janë të butë janë një indikator që këto të fundit janë të duhurat. Por në fakt ekspertët thonë se rripat janë gjëja e fundit që duhen vënë re sepse ajo çka është e rëndësishme është pikërisht pjesa poshtë kupave të reçipetave. Aty përqendrohet mbështetja e gjoksit tuaj, ndaj kjo është pjesa e parë që duhet të kontrolloni.

Femrat ankohen gjithnjë që nuk gjejnë dot veshjen e përshtatshme. Por në rastin e reçipetave është edhe më e vështirë. Kjo sepse me reçipetat e gabuara me shumë mundësi do të prishni të gjithë pamjen e gjoksit  dhe rrobat nuk do t’ju rrinë siç duhet.

Kështu që, për të gjetur reçipetat perfekte sipas trupit tuaj, ato që nuk janë as shumë të ngushta, as shumë të lirshme ose thjesht të papërshtatshme. Disa ekspertë kanë gjetur sesi këto dyshime të përfundojnë dhe ju më në fund të vishni reçipetat e duhura.

Ka diçka të vështirë te gjetja e reçipetave, sepse duhet që një palë jo vetëm të të rrinë në masë fiks për trupin, por edhe të vihet re me kujdes forma e gjoksit, çfarë pranon ky i fundit si model dhe në fund sigurisht edhe stili e ngjyra që dëshironi. Në fakt, nuk është se gjetja e reçipetave perfekte ka një formulë fikse, por në momentin që ndjek disa këshilla, sigurisht që gjithçka bëhet më e lehtë.

Gjetja e reçipetave perfekte jo vetëm do t’ju ndihmojë të ndiheni më rehat por do ta bëjë edhe gjoksin tuaj të duket më bukur.

Tags
Share