Blitz

 Breaking News

7 mënyra për të bërë një gjumë të qetë

August 10
19:03 2016

Bisedoni me veten në shtrat

Picture 2 of 7

Duke biseduar me veten dhe duke menduar e keni më të thjeshtë të flini.

Dëshironi të flini, por nuk mundeni edhe pse keni kaluar një ditë të lodhshme. Kjo ndodh sepse ju qëndroni para kompjuterit, pini alkool ose bëni të tjera aktivitete që ju pengojnë të flini. Në qoftë se doni të bëni një gjumë të qetë shfletoni galerinë për të parë disa prej mënyrave më të lehta./Blitz.al/

Tags
Share