Blitz

 Breaking News

7 mënyra për të bërë një gjumë të qetë

August 10
19:03 2016

Mos pini alkool përpara gjumit

Picture 1 of 7

Alkooli ju ndihmon që të rrini zgjuar dhe për këtë arsye është armiku kryesor i gjumit.

Dëshironi të flini, por nuk mundeni edhe pse keni kaluar një ditë të lodhshme. Kjo ndodh sepse ju qëndroni para kompjuterit, pini alkool ose bëni të tjera aktivitete që ju pengojnë të flini. Në qoftë se doni të bëni një gjumë të qetë shfletoni galerinë për të parë disa prej mënyrave më të lehta./Blitz.al/

Tags
Share