Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

7 gjëra që thonë këpucët rreth personalitetit tuaj

May 08
15:12 2016

 

Njerëzit përpiqen të bëhen ekspertë në njohjen telepatike, duke gjykuar atë që vishni e duke dalë kështu në përfundime se si mund të jetë karakteri juaj. Vëmendja kryesore nuk është veshja, jo, janë këpucët, ekuivalente me shprehjen: Më thuaj çfarë këpucësh vesh, të të them se cili je! Kjo mani nuk është vetëm një fenomen i ekzagjeruar nga mediat sociale, por edhe një instinkt njerëzor. Mund ta quani paragjykim, por ka një nocion të vërtetë dhe lidhje me  zgjedhjen e këpucëve që vishni dhe personalitetit tuaj. Ju paraqesim 7 lloje këpucësh mbi të cilat mund të analizoni personalitetin e të njohurve tuaj.

Komento
Shperndaje