Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

6 shenja që tregojnë se partneri mund të jetë duke ju tradhtuar

May 19
22:39 2016

Tregohen më provokues

Tregohen më provokues
Picture 1 of 6

“Shpesh ndodh që nëse partneri ju tradhton, ai shfaq më shumë ‘sinjale’ seksuale sesa zakonisht”, – shprehet Nikki Martinez, psikologe. Ky është faji i tyre dhe njëkohësisht një mënyrë për t’u afruar sërish me ju. Kjo nuk vulos asgjë, ama jini të kujdesshëm.

 

Nëse keni arritur në një fazë të lidhjes suaj ku mendoni se partneri mund të jetë duke ju tradhtuar, atëherë me shumë mundësi po fiksoheni nëpër detaje për të vërtetuar ose jo teorinë tuaj.

Kjo është deri diku e kuptueshme, edhe pse shpesh nga reagimi juaj një gjë e tillë bëhet e bezdisshme për partnerin, gjë që ndikon negativisht në marrëdhënie.

Në galerinë më sipër po ju japim disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse partneri juaj është një “tradhtar”, ama mos harroni diçka; mos arrini në konkluzione të shpejtuara pa u përballur në fillim me atë që keni në krah.

Komento
Shperndaje