Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 shefat e kompanive të suksesshme japin këshillat e tyre se si të keni sukses në dashuri

July 14
16:09 2016

Ka diçka shumë të veçantë te shefat. Ata janë frymëzues, fitimtarë dhe duket se e kanë gjithnjë jetën e tyre në vijë. Jo rrallë herë vëmë re se këta shefa janë të realizuar jo vetëm në jetën e tyre profesionale, por edhe atë shpirtërore. Ata kanë familje të shëndetshme dhe partnerë potencialë më vete. Jo më kot edhe shprehjet si “Një partner i mirë të bën më të suksesshëm” janë mjaft të referueshme për ta.

Pesë nga shefat e kompanive më prestigjioze në botë janë mbledhur bashkë për të dhënë këshilla mbi suksesin në dashuri, duke qenë se suksesin në punë ata tanimë e kanë të garantuar, duke qenë se edhe biznesi është i ngjashëm me një lidhje dashurie, sepse duhet ta nisësh, ta rrisësh dhe ta mbash gjithnjë me pasion dhe entuziazëm si ditën e parë. Thënë këtë, ja si e shohin këta shefa një lidhje dashurie dhe si ia bëjnë që ajo të funksionojë më së miri.

Shperndaje