Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 arsyet pse ka dallim gjinie në vendet e punës

5 arsyet pse ka dallim gjinie në vendet e punës
May 12
21:36 2016

Shumë njerëz, në vendin e punës, bëjnë ndarjet mes meshkujve dhe femrave. Për një arsye apo tjetër, femrat janë më inferiore në disa situata në vendin e punës për shkak të gjinisë dhe delikatesës së tyre.

  1. Pse po e mban atë gjë të rëndë? Ndonjëherë femrat marrin gjëra të rënda nga raftet në zyrë apo u duhet të zhvendosin gjëra të rënda. Por supozohet që kjo është një punë për meshkujt.
  2. Ndonjëherë njerëzit flasin për femrat sikur ato janë injorante dhe nuk dinë të bëjnë asnjë punë që u caktohet.
  3. Mos e merrni si personale. Pasi gratë e shprehin më shumë gjendjen emocionale sesa burrat në vendin e punës.
  4. Femrat janë më të kuptueshme se meshkujt. Zakonisht në një vend pune janë femrat ato që kuptohen me shefat e tyre ose kuptojnë më mirë detyrën që u jepet.
  5. Bisedat apo shakatë për seksin mund të dëmtojnë femrat në vendin e punës, sepse asnjëherë nuk i dihet se si mund të sillen në ato situata.
Shperndaje