Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

20 fotografi prekëse, të cilat risjellin emocionet e së kaluarës

April 09
15:42 2016

 

Taylor Jones, themeluesi i blogut  “Dear Photography”, po shihte një ditë një kuti me fotografi të vjetra të familjes, kur gjeti një foto të vëllait të tij të vogël ulur në tavolinë. Taylor papritmas vuri re se ishte ulur në po të njëjtën tavolinë dhe se asgjë nuk kishte ndryshuar në sfondin e fotos, përveç faktit se fëmija tashmë ishte shndërruar në një të rritur. Aty lindi ideja e një blogu ku të tjerët mund të ndanin fotografi të ngjashme, ku momente të së kaluarës takohen me të tashmen. Jo vetëm që ideja e tij u mbështet nga miqtë përreth, por shumë i janë bashkuar nëpërmjet kujtimeve të tyre. Po ju paraqesim disa nga fotografitë më emocionuese që gjenden në blogun që tashmë ka fituar shumë popullaritet. Ato na kujtojnë kohë të mrekullueshme, që kanë kaluar por nuk do të harrohen kurrë falë këtyre fotografive.

Komento
Etiketimet
Shperndaje