Blitz

 Breaking News

16 gjërat që nuk duhet t’ua thoni asnjëherë njerëzve që vuajnë nga dhembja e kokës

April 19
13:00 2016

1. “Të kuptoj, edhe mua më dhemb koka...”

1. “Të kuptoj, edhe mua më dhemb koka...”
Picture 1 of 16

Shumë njerëz vuajnë nga dhembja e kokës. Mirëpo ajo çka vihet re është se që në momentin kur dikush e pranon se ndjen dhembje koke, të tjerët që e dëgjojnë japin ndonjë “këshillë” apo “mendim”, vërtet të panevojshëm, që me shumë mundësi do t’ia shtojnë dhembjen e kokës. Prandaj, ndiqni galerinë dhe mos bëni këto gabime nëse nuk doni që personi që ka dhembje koke t’ju urrejë për një moment…

Tags
Share