Blitz

 Breaking News

13 ide të gabuara për nënat beqare

13 ide të gabuara për nënat beqare
February 10
17:18 2020

Të jesh një nënë beqare nuk do të thotë se nuk je e lumtur, je e vetmuar apo je për keqardhje. Zgjedhja e të qënurit nënë single është dicka  që një grua e zgjedh vetë si opsion.

1.Njerëzit thonë:” Unë nuk mund ta bëjë kurrë atë që po bëni ju”
Një nënë beqare nuk po bën asgjë më shumë sesa po rrit fëmijën e saj, në mënyrën që ajo do.

2.Duhet të gjejë një njeri të mirë që ta ndihmojë në rritjen e fëmijës.
Jo,jo nënat beqare nuk janë të vetmuara dhe nuk janë në kërkim të një partneri ato e kanë bërë vet zgjedhjen e tyre.

3.Njerëzit thonë se ëndrrat duhet të mbarojnë kur je një prind beqar.
Por jo një arsye më shumë e të qënit beqar është për të vazhduar ëndrrat dhe të rritësh fëmijën me të njëjtën frymë.

4.Nuk nevojitet një burrë në shtëpi për të bërë cdo gjë. Një nënë mund të arrijë të bëjë cdo gjë në mënyrën që ajo do.

5.Ka njerëz të cilët janë të dëshpëruar kur janë beqarë por kjo nuk iu ndodh të gjithve.
Ato nëna që kanë vendosur të bëjnë këtë jetë dhe nuk e ka të vështirë për të gjetur një partner seksi.

6. Të gjej personin që ta shpetojë.
Fëmija e ka një baba kështuqë nuk është e nevojshme që nëna të gjejë një tjetër partner për ta parë si shpëtuesin e saj.

7.Njerëzit thonë se shkak i ndarjes është urrejtja ose tradhëtia midis partnerve.
Por në shumë raste nëna vendosu të qëndrojë beqare kur martesa nuk funksionon dhe kështu që ajo ndihmon në rritjen e shëndetshme të fëmijës.

8. Nuk do të thotë se fëmijët që rriten me nëna beqare nuk janë të lumtur vetëm pse nuk kanë një familje të plotë.

9.Njerëzit e shohin me dyshim një nënë beqare sepse mendojnë se ajo do të joshë burrat e tyre.
Por në qoftë se kjo nënë do të ishte pro martesës do të kishte vazhduar me partnerine saj nuk do të kishte nisur një martesë të dytë.

10. Një zgjedhje e mirë është formimi i një klubi me njerëz të divorcuar.

11.Njerëzit mendojnë se nënat beqare nuk kanë një jetë.
Kjo nuk qëndron kështu sepse edhe nënat beqare kanë paranë dhe pavarsinë e tyre.Ndryshe nga femrat e tjera nënat beqare nuk kalojnë kohën nëpër takime por e kalojnë me fëmijët e tyre.

12. Si mund ta mendosh këtë si dicka të thjeshtë, kur është gjëja më e vështirë që mund të bësh.

13. Jo të gjitha nënat janë duke përfituar nga ish bashkëshorti apo partnerët e momentit. Shumë nëna beqare punojnë me kohë të plotë për ti krijuar fëmijës të tyre kushtet e të qënit nënë dhe baba në të njëjtën kohë.

Share