Blitz

 Breaking News

12 këngët e viteve ’90 që nuk vdesin kurrë

12 këngët e viteve ’90 që nuk vdesin kurrë
August 08
18:34 2019

Asgjë nuk mund ta zëvendësojë muzikën e këngëtarëve si Eminem, Daft Punk, Christina Aguilera dhe shumë të tjerë. Sa herë që i dëgjojmë hitet e viteve ’90 na pushton një valë nostalgjie dhe, edhe pse ka kaluar shumë kohë, na pëlqen ende t’i dëgjojmë. Qëndroni

ulur dhe dëgjoni këtë playlist. Shijojeni!

1-“My Name Is” nga Eminem

2-“Genie in a Bottle” nga Christina Aguilera

3-“Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”

4- “Let’s Get Loud” nga Jennifer Lopez

5-“California Love” nga 2Pac

6-“I’m Too Sexy” nga Right Said Fred

7-“Livin’ La Vida Loca” nga Ricky Martin

8-“Around the World” nga Daft Punk

9-“Macarena” nga Los Del Rio

10-“Mo Money Mo Problems” nga The Notorious B.I.G.

11-“U Can’t Touch This” nga MC Hammer

12-“This is How We Do It” nga Montell Jordan

Share