Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

10 zakonet që çdo prind duhet t’i përsosë përpara se fëmijët të bëhen adoleshentë

May 03
11:04 2016

Kur fëmijët mbushin 13 vjeç, në një kontroll rutinë te mjeku do të kuptoni se ditët tuaja si prind i një fëmije po mbarojnë, sepse do të bëheni gati për një periudhë tjetër, që është adoleshenca. Pikërisht kur kjo periudhë të vijë do të shikoni se nuk do të keni më aq influencë mendimesh mbi fëmijët tuaj. Në fakt, në raste të caktuara influenca juaj vjen pas asaj të shoqërisë, pjesëtarëve të tjerë të komunitetit, madje edhe mësuesve.

I rëndësishëm është fakti se gjatë kohës së adoleshencës, momentet që ndahen së bashku si një familje, reduktohen. Por sigurisht, janë disa gjëra që duhen mësuar përpara se fëmijët tuaj të kthehen në adoleshentë në mënyrë që gjithçka të shkojë ashtu siç duhet.

Shperndaje