Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

10 hapa të thjeshtë se si të mësoni çdo gjuhë të huaj

June 12
15:39 2016

1. Gjej një arsye të fortë se pse e bën këtë

1. Gjej një arsye të fortë se pse e bën këtë
Picture 1 of 10

Kjo mund të duket një këshillë klishe, por në fakt është më e rëndësishmja. Nëse nuk gjen një arsye të mirë se pse duhet të mësosh një gjuhë tjetër, me shumë mundësi nuk do ta mësosh fare. Me këtë dua të them se nuk mund të pretendoni që një arsye e fortë është t'i tregoni mikut tuaj anglez sesa mirë ju mund të mësoni frëngjishten. Gjeni një mik francez dhe habiteni atë!

Matthew Youlden është një djalë i ri, i cili flet 9 gjuhë të huaja në mënyrë të rrjedhshme. Ai flet vetëm 9, por kupton më shumë se 20 të tjera. Shumë njerëz as nuk e dinë gjuhën nënë të tij, pasi edhe ai vetë e ka kthyer në lojë faktin që u flet të gjithëve në gjuhën e tyre. Ai u ka ardhur në ndihmë të gjithëve duke dhënë 10 këshillat që ai vetë ka ndjekur për të arritur këtu…

Komento
Shperndaje