Blitz

 Breaking News

10 filmat që çdo sipërmarrës i ri duhet t’i shikojë patjetër

August 20
13:11 2016

1. Wall Street (1987)

Picture 1 of 10

Ky film do r'ju mësojë se si për të arritur një sukses të madh në biznes shpesh duhet që të hiqni dorë nga disa parime apo vlera të cilët ishin gdhendur fort në moralin tuaj.

Hollywood-i i dashuron historitë e bukura dhe çfarë historie mund të jetë më e bukur sesa dikush që tejkalon çdo pengesë për të korrur sukses?  Ka një sërë leksionesh që mund të marrësh nga filma të cilët kanë në përmbajtjen e tyre elemente se si mund të nisësh një biznes dhe të fitosh shuma marramendëse parash.

Ja cilat janë 10 filma që duhet të shikoni nëse dëshironi të keni sukses në biznes dhe të merrni disa këshilla se si të jeni një sipërmarrës i zoti.

Share