Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

7 mënyrat më të mira të flirtimit, sipas shkencës

April 24
18:04 2016

Herë pas here dhuroni një shikim serioz

Herë pas here dhuroni një shikim serioz
Picture 1 of 7

Dihet tashmë se kontakti nëpërmjet shikimit është një nga elementet më të rëndësishme të flirtimit. Sipas një studimi të publikuar nga “Journal of Research in Personality”, vullnetarët u panë në sy për 2 minuta rresht me persona të panjohur. Pas këtyre 2 minutave, ata u shprehën se kjo gjë stimulonte tërheqjen. Sigurisht që nuk këshillohet që të shihni në sy çdo të panjohur rrugës, ama kur doni të flirtoni hidhni nga një shikim për të treguar interes.

Për të gjithë ata njerëz që deri sot janë ndier keq se nuk dinë të flirtojnë, ka një lajm të mirë: flirtimi mund të mësohet lehtë!
Ka disa mënyra të suksesshme flirtimi, të cilat janë të provuara shkencërisht dhe ju sigurojmë se jo gjithçka lidhet me atë që thoni kur keni përballë personin tjetër.
Gjuha e trupit dhe mënyra se si ju e përcillni veten janë teknikat më të mira.

Për të kuptuar dhe mësuar më mirë, në galerinë më sipër po ju listojmë 7 mënyra të suksesshme të flirtimit, sipas shkencës.

Komento
Shperndaje